FIU VIDEO logo

Seneste uploadede videoer

TR Rollen

Dig og den danske model


En animations film.

TR Rollen

Introduktion til kompetenceafklaring for tillidsvalgte uden valg af aktiviteter


TR Rollen

Introduktion til kompetenceafklaring for tillidsvalgte med valg af aktiviteter


TR Rollen

Sommerby


TR Rollen

Claus og René


Claus og Rene fortæller i dette interview om, hvordan de som henholdsvis TR og AMR deler arbejdsopgaverne i dagligdagen. Få inspiration til klubarbejdet og  den rolle klubben kan spille, når nye ansatte skal meldes ind i fagforeningen.

TR Rollen

Flemming


I interviewet med Flemming er der fokus på, hvordan han samarbejder med ledelsen og hvad han mener der skal til for at skabe tillid mellem ledelsen, ham og kollegerne.

TR Rollen

Joan


Joan fortæller om det, hun brænder for som tillidsvalgt, nemlig at skabe et godt arbejdsliv for sine kolleger, opmuntre dem til at tage videreuddannelse og støtte dem , når der er nedgangstider for arbejdspladsen.

TR Rollen

Sus


SUS fortæller i dette interview om, hvordan hun som nyvalgt fik støtte og vejledning til at gennemføre sine første forhandlinger. Hun fortæller også om, hvad hun gør, når nye kolleger skal introduceres for fagforeningen.

TR Rollen

Søren


Søren fortæller i dette interview om en svær start som tillidsrepræsentant og om, hvordan han kom igennem det og fik mod på opgaverne.

TR Rollen

Karina


Karina fortæller i dette interview om, hvordan og hvorfor hun som AMR samarbejder med sine TR kolleger. Hun viser oså hvordan smil og latter er gode redskaber til at skabe kontakt og respekt blandt kollegerne.